2020 Yılı Kts Ekim - Kasım Ayı Akademik Gel, Kariyer Plan ve Üni. Haz. Alanı Sınava Girecek 12. ve 8. Sınıf Öğrencilerine Öğrenci Koçluk Sistemi Uygulanması Etkinliği

2020 Yılı KTS Ekim-Kasım Ayı Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanı Sınava girecek 12.sınıf ve 8.sınıf öğrencilerinin rehberlik servisi ile bireysel olarak irtibatının sağlanması ve öğrenci koçluk sistemi uygulanması etkinliği uygulandı.

2020 Yılı KTS Ekim-Kasım Ayı Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanı Sınava girecek 12.sınıf ve 8.sınıf öğrencilerinin rehberlik servisi ile bireysel olarak irtibatının sağlanması ve öğrenci koçluk sistemi uygulanması etkinliği uygulandı. Rehber Öğretmenimiz Muhammed GÖK, 8 ve 12. Sınıf rehber öğretmenleri ile birlikte istişare ederek öğrencilere koçluk sistemi kapsamında öğrenci tanımlaması yaptı. Öğretmenlerden kendilerine tanımlanan öğrencilerle irtibatta olması, derslerinin takibini yapması, hazırlık çalışmarına yardımcı olması, test sayılarının takip edilmesi istendi. Haftalık olarak rehberlik servisine rapor verilmesi kararlaştırıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adana Tufanbeyli Tufanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)