2020 - 2021 Yılı Uzaktan Eğitim Ders Programı

2020 2021 Eğitim Öğretim yılının öğretmenlerimize öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz. Pandemi nedeniyle aşağıda belirttiğimiz hususlara dikkat etmenizi rica ederiz

Sayın veliler;
21 Eylül tarihi itibariyle yeni eğitim öğretim yılı başlamıştır. Artık öğrencilerimiz bulundukları sınıfların yeni ders ve konularını işlemeye başlamışlardır. Öğrenciler uzaktan eğitim (canlı ders) yoluyla işlenen bu derslerin konu ve kazanımlarının bütününden sorumludurlar. Bu konu ve kazanımları ölçme değerlendirmeye yönelik yazılı sınavları, okul idaresinin belirlediği tarihlerde okulda yüz yüze yapılacaktır.
Bu nedenle; bütün öğrencilerin canlı derslere katlımı ve eba tv yayınlarını takip etmeleri öğrenci başarısı açısından önem taşımaktadır. Bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ediyoruz. Ayrıca; öğrencilere verilecek olan dönemlik sabit ders programına göre sistem kaynaklı sorunlardan dolayı ders açılamadığı zamanlarda zoom üzerinden derse devam edilecektir. Bu yüzden velilerimizin okulun iletişim araçlarını takip etmeleri önemle duyurulur.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Karamürsel Bekir İlhami - Fatma Nedime Calp Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)