2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Değerli Öğrencilerimiz Velilerimiz ve Öğretmenlerimiz;

Eğitim yuvamız Erciyes İlkokulumuz bugün anasınıfı ve 1.sınıf öğrencilerine sevgi dolu kollarını açtı. İlk günlerine şarkılar oyunlar ve sürprizlerle başlayan miniklerimiz bugün çok heyecanlı ve mutluydu. Öğrencilerimize sağlık ve başarı diliyorum. Erciyes ailesi olarak yaşadığımız bu zor süreçte eğitime olan inancımızı tazeleyerek yol aldığımız düşüncesi bizleri rahatlat maktadır. Evde derslerimizi takip etmek, hız kesmeden eğitime devam etmek, sabır ve ilgi göstermek hepimizin görevi...

Bu sene siz de bizimle hem öğretmen hem öğrenci olacaksınız. En büyük desteği de her daim ilgisini sürdüren değerli velilerimizden bekliyoruz. Sevgili Öğrenciler, bu eğitim-öğretim yılında da size olan güvenimiz tamdır. ilgileriniz, yetenekleriniz ve istekleriniz doğrultusunda yeni yeni başarılar tatmanızı arzularken; derslerinizde, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerinizde sorumluluk sahibi olarak özenli ve sistemli çalışmayı kendinize ilke edinmenizi diliyor ve bekliyoruz.

Öğretmenleriniz ve arkadaşlarınızla sevgi, saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak başarılı bir öğretim yılı geçireceğinize inanıyor ve kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum.

Değerli Veliler, çocuklarımızın yetişmesinde sizlerin katkısı çok büyüktür. Olumlu yaklaşım içinde ve etkin yönlendirici desteğiniz ile çocuklarınıza yapacağınız rehberlik ve göstereceğiniz alakanın onların özgüvenlerinin artmasına katkı sağlayacağı şüphesizdir. Bunları yaparken okul-aile işbirliği esasına dayalı olarak, öğretmeniniz ve okul yönetimi ile sürekli iletişim kurmanız yerinde olacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kayseri Melikgazi Erciyes İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)