2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Mart Dönemi Sorumluluk Sınavı

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mart Dönemi Sorumluluk Sınavları 15 Mart 2021 ile 23 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Bu sınava girecek öğrenciler e-okul Veli Bilgilendirme sayfasından veya e-karnelerinden sorumlu derslerini görebilirler. Bu sınava girecek olan öğrencilerin başarılı olmaları için sınavdan başarılı sayılacak en az 50 puanını almaları gerekmektedir. Sınav ile ilgili yapılan aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okuyunuz.

AÇIKLAMALAR:

1-Öğrenciler sınava kılık kıyafet  yönetmeliğine uygun olarak gelmeleri gerekmektedir.

2-Çeşitli sebeplerle sınava gelmeyen öğrencilerin mazeretlerini belirten resmi belgeyi  5 iş günü içinde okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir.

3-Öğrenciler sınav başlamadan 15 dakika önce  yukarıdaki takvimde belirtilen  sınav salonunda/salonlarında  veya müdür başyardımcısı/görevli müdür yardımcısının fiziki şartları göz önüne alarak değiştirebileceği  sınav salonunda/salonlarında  hazır bulunmalıdır.

4-Sınavlarda görevlendirilen öğretmenler görevin gerektirdiği bütün iş ve işlemleri mevzuat ve  kurallara uygun bir şekilde gerçekleştirecektir.

5-Sınavlarda kopya çeken, kopya çekilmesine yardım eden ve sınavın düzenini bozan öğrencilerle ilgili olarak haklarında mevzuatın gerektirdiği disiplin iş ve  işlemleri yapılacaktır.

6-COVİD-19 Pandemi Tedbirleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın talimatları çerçevesinde tüm okul yöneticisi, öğretmen,yardımcı personel,öğrenci ve velilerin sınav öncesi ve sonrasında sosyal mesafe kurallarına uyması, maske takması, okula giriş yapılır yapılmaz okul tarafından temin edilen uzaktan ateş ölçer ile ateş kontrolünü yaptırıp  el dezenfektanı kullanmaları gerekmektedir.

 

 

 

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Mart Dönemi Sorumluluk Sınavı Programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Pendik Ahmet Yesevi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)