2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı 9. Sınıf Kesin Kayıt İşlemleri

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 9.SINIF KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

 

9. sınıf kayıtları öğrencilerin okula gelmesine gerek kalmaksızın e-okul sistemi üzerinden yapılacaktır. Öğrenci ve velilerinin kesin kayıt için okula gelmelerine gerek yoktur.

Lütfen okulumuza geldiğiniz anda covid-19 kapsamında sağlığınız için maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edilmesini rica ediyoruz.

Not: Okulumuz ilçemizde 10 Ağustos 2020 tarihindeki yerel yerleştirmeye göre 69,1158 taban puanla öğrenci alan üçüncü sıradaki Anadolu Lisesi olmuştur.

FIRAT ANADOLU LİSESİ

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 9. SINIF KAYIT DÖNEMİ

 

GEREKLİ BELGELER

1-      Öğrenci Tarafından Getirilecek

 

·         Öğrenci Devlet Parasız burslu öğrenci ise kayıt anında burslu öğrenci olduğuna dair burslu olduğuna dair beyanını gerçekleştirmesi gereklidir. (31 Ağustos 04 Eylül 2020 tarihleri arasında okul Müdürlüğüne bildirilecektir)

 

2-       Okul Müdürlüğü Tarafından Verilecek Belgeler

(31 Ağustos 04 Eylül 2020 tarihleri arasında okulda verilecektir)

·         Öğrenci Bilgi Formları

·         Seçmeli Dersler Dilekçesi

·         Covid-19 salgın dönemi veli taahhütnamesi

·         Covid-19 kapsamında yapılacak işlemler bilgilendirme metni.

  Sayın Veli;

Zorlu ve stresli bir sınav sürecinden sonra okulumuzu tercih ederek okulumuza yerleştiğiniz için öğrencimizi ve sizleri tebrik ederiz.

" Eğitimde mükemmelliği hedefleyen ..." misyon ve "geleceğin liderlerini hazırlamak" vizyonu ile sadece öğreten değil, yaşamın tüm alanlarında sorumluluk üstlenmeye hazır, temel ahlaki değerleri benimseyen, gayretli, yetenekli, eleştirel düşünceye önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinen Fırat Anadolu Lisesi, akademik başarının tek başına yeterli olmayacağının bilincinde olarak öğrencilerimizi bilimsel, kültürel, sanatsal, sportif, sosyal ve toplumsal her alanda donatarak özgüvenli gençler olarak hayata hazırlamak ve hayallerine ulaştırarak mezun etmeyi hedefliyor.

Kayıt için okula gelmeniz gerekmemektedir. Öğrencinizin kesin kaydı e-okul sistemi üzerinden yapılmış olacaktır. Çocuğunuzun sınıf bilgilerini gerek e-okul veli bilgilendirme sisteminden gerekse web sitemizde yayınlayacağımız sınıf bilgileri üzerinden öğrenebilirsiniz.

Lütfen okula gelmeniz durumunda covid-19 kapsamında sağlığınız için geldiğiniz anda maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edilmesini rica ediyoruz.

Not: Öğrenci velisi, anne veya babasıdır. Özel durumlarda veli, yasal velayet/ vasi olan kişidir. Özel durumlarda belgeleri imzalayabilmek için mahkemece verilen veli/vasi belgesini ibraz etmeniz gerekmektedir.

 

                                                             Fırat Anadolu Lisesi ailesi olarak;

                                                                          

                                                İşimizi çok seviyor ve ciddiye alıyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mardin Nusaybin Fırat Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)