2020 - 2021 Döneminde Okulumuza Ait Canlı Ders Saatleri ve Eba Tv Yayın Akışı Uygulanmaya Başlandı

Bilindiği üzere Covid-19 salgın hastalığı dolayısıyla 2020 - 2021 Eğitim Öğretim yılı kısmen yüzyüze eğitim, çoğu zaman uzaktan eğitim faaliyetlerinin birlikte uygulanacağı bir yıl olacak.

21 Eylül 2020 Pazartesi itibariyle okulumuzun kapıları Anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerimiz için haftanın belirli günlerinde seyreltilmiş sınıflarda yüzyüze eğitim görecekleri ve kalan günlerde de EBA İLKOKUL TV ve EBA CANLI DERS yoluyla uzaktan eğitim alarak eksiklerini tamamlayacakları bir formatta açılmış oldu.

2,3 ve 4. Sınıf öğrencilerimiz ise şimdilik tüm eğitim - öğretim faaaliyetlerini EBA İLKOKUL TV ve EBA CANLI DERS yoluyla uzaktan eğitim şeklinde yürütecekler. Bu öğrencilerimizin de birkaç hafta içerisinde seyreltilmiş sınıflarda bazı günler okulda yüzyüze eğitim alacakları şekilde çalışmalarımız devam ediyor.

Bu zorlu süreçte öğrencilerimizin derslerinden geri kalmamaları için velilerimize büyük sorumluluk düşüyor. Okul ve öğretmenle işbirliği halinde, çocuklarının gerek EBA İLOKUL TV derslerini gerekse EBA CANLI DERSLERİNİ hiç aksatmadan devam ettirmeleri, okullar yüzyüze eğitime başlayacağı tarihe hazırlıklı olmaları açısından çok önemli.

21 Eylül Pazartesi gününden başlamak üzere okulumuzda uygulamaya konulmuş olan EBA CANLI DERS programını ve EBA İLKOKUL TV yayın akışını öğrencilerimizin ve velilerimizin dikkatine sunuyor, aşağıdaki görsellerde paylaşıyoruz.

Öğretmenlerimizin ve velilerimizin uzaktan eğitim sürecinde her türlü fedakarlığı yapacaklarına ve çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyor, hepsine kolaylıklar diliyoruz...

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Çarşamba Durmuş Torun İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)