2019 - 2020 Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

2019-2020 OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU TOPLANTISI

            Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Ekim 2019 Cumartesi günü gerçekleşti.

           Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilaveti ardından 2018-2019 dönemi Okul-Aile Birliği Başkanı Sayın Fevzi VARGÜN söz alarak 2018-2019 yılı içinde yapılan çalışmaları anlattı, faaliyet raporunu paylaştı ve bu dönem boyunca beraber çalıştığı arkadaşlarına teşekkür etti.

         Okul Müdürü Sayın Abdullah ARAS söz aldı. Okulun yeni projelerinden, Okul Aile Birliğinin yetki, sorumluluk ve önemi konuları üzerinde durdu. Okul Aile Birliği Başkan ve üyelerine teşekkürlerini ifade etti. Kars Anadolu İmam Hatip Lisesine karşı olan önyargılardan bahsetti. Okulun sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal etkinliklerinde okul olarak Kars'a yeni bir soluk getirdiklerini, bir bütün olarak etkinliklerin tamamında yer aldıklarını ve adeta etkinliklere ambargo koyduklarını söyledi. Okul Üniversite karnesine değinen okul Müdürü Abdullah ARAS, son dört yılın üniversite başarı oranlarını velilerle paylaştı

           Gündemin ilgili maddesi gereğince Divan heyetinin oluşumuna geçildi ve yapılan oylamada Divan Başkanlığı'na Yaşar KILIÇ, Kâtip üyeliğe de Yüksel VARLI oy birliği ile seçildiler.

 

          2018-2019 Dönemi Okul Aile Birliği denetim raporu Denetleme Kurulu üyesi İbrahim ÇETİNKAYA tarafından okundu. Ardından 2018-2019 Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulu çalışmalarının ibrasına geçildi ve yapılan oylamada eski dönem yönetim kurulu oy birliği ile ibra edildi.

       2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Okul-Aile Birliği yönetim kurulu adaylarının kendilerini tanıtmasından sonra yeni dönem Okul-Aile Birliği seçimlerine geçildi. Oylama neticesinde Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Asil üyeleri aşağıdaki şekilde oluştu.


       

 

YÖNETİM KURULU -ASİL-

Fevzi VARGÜN (Başkan)
Burhanettin MAMİK (Başkan Yardımcısı)
Gürbüz URALKAYA (Muhasip Üye)
Haydar AŞIK (Sekreter)

Vedat ÜNLÜKAYA

 

 DENETLEME KURULU -ASİL-

 Zeynep ÖZDEMİR
 Mustafa TIMAR(öğretmen)
 İbrahim ÇETİNKAYA (öğretmen)

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Merkez Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)