2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı Başında Okulumuzun İç ve Dış Boya Badanası Yapılarak Eğitim–öğretime Hazır Hale Getirildi

Okulumuzun 2019-2020 eğitim-öğretim yılı başında öğretmen ve öğrencilerimizin daha ferah, daha temiz bir ortamda eğitim faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri için iç ve dış boya badanası yapıldı.

Okulumuzun 2019-2020 eğitim-öğretim yılı başında öğretmen ve öğrencilerimizin daha ferah, daha temiz bir ortamda eğitim faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri için iç ve dış boya badanası yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve Midyat Belediyesi'nin boyaların alımında yardımcı olmalarıyla ve hayırsever iş adamı Mehmet AKAN'ın 4,500,00 tl'lik işçilik ücretinin bağışında bulunmasıyla okulumuzun iç ve dış boya badanası yapılmıştır. Ayrıca minik anasınıfı öğrencilerimizin sınıfları da yapılan yardımlar sayesinde tabanı laminat parkeyle döşenmiştir. Okulumuzun eğitim-öğretim yılı başında yenilenip ferah ve temiz bir ortama kavuşmasında emeği geçenlere başta okul idaresi, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mahallemizin sakinleri adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mardin Midyat Budaklı Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)