1/f Ailelerle Kitap Okuma Saati

   Okulumuz 1/F sınıf öğretmeni Zozan Yelda TEMİZKAN, öğrencilerine kitap okumayı sevdirmek ve teşvik etmek için aileleri ile birlikte okuma etkinliği yaptılar.

   "Çocuğum kitap okumuyor" diye şikâyet etmeden, okumanın önemini bilen velilerimiz öğretmenimizin de teşvik etmesiyle uzaktan eğitim sürecinde her gün akşam okuma saati düzenliyor. Okumaya başlayarak mutluluktan uçan miniklerimiz, aileleri ile birlikte okumanın keyfini de yaşamaya başladılar. Bu sebeple ellerinden kitap düşürmeyen anne babalar çocuğun okuma alışkanlığını edinmesinde ona büyük katkı sağlıyor. Her gün düzenli olarak okuyan, öğrenen, gelişen aile ortamında yetişen çocuklarımızın da öğrenmeye açık ve gelişen bireyler olarak yetişebileceğinin hatırlatıyor, her aileyi bu etkinliğin bir parçası olarak bekliyoruz. Elinizden kitaplar hiç düşmesin.

   Üzerlerine düşen görevi yerine getiren velilerimize, kitapların sihirli dünyasından hiç ayrılmayacak öğrencilerimize, artık terk edilmeye başlanan okuma alışkanlığının yeniden kazandırılması için bu anlamlı etkinliği düzenleyen Zozan Yelda TEMİZKAN öğretmenimize gönülden teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Eyüpsultan 75 Yıl Yeşilpınar İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)