19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

Milli mücadelemizin başlangıcının 104. Yılında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlhan Kurtul ve gençlerin Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından kutlamalar olumsuz hava şartları nedeniyle Mehmet Uzun Spor Salonu’nda devam etti.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda Kaymakam Ali Gökay’ın Belediye Başkan Yardımcısı Selim Kul ile birlikte öğrencilerin ve halkımızın bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından programda öğrenciler tarafından şiirler okundu, Jimnastik, Teakwondo, Güreş ve halk oyunları gösterileri sunuldu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına Kaymakam Ali Gökay, Belediye Başkan Yardımcısı Selim Kul, Cumhuriyet Başsavcısı Aydemir Çelik, protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tokat Turhal Turhal Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)