19 Mayıs Atatürk’ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

19 Mayıs 1919; Samsun'dan başlayan bağımsızlık hareketinin, milletin azim ve kararı ile birleşerek tüm yurda yayılmasının başlangıcıdır. 19 Mayıs, milletimizin istiklâl yolundaki kurtuluş meşalesini ateşlediği bir dönüm noktasıdır.. Bugün, bu önemli tarihin 104. yıl dönümünü kutlamanın coşkusu ve sevinci içindeyiz. 

 

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın teminatı olan sevgili gençler; içinde bulunduğumuz zaman diliminde her alanda hızlı bir değişim ve gelişim yaşanmaktadır. Ülkemizi daha ileriye ve yeni ufuklara sizin fikirleriniz, sizin buluşlarınız, sizin düşünceleriniz taşıyacaktır. Bu sorumluluk çerçevesinde kendinizi en iyi şekilde yetiştireceğinize, ülkemizin ileri taşınması konusunda azim ve kararlılıkla çalışacağınıza inancımız tamdır. 

 

19 Mayıs 1919 tarihinin 104. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz yol arkadaşları olmak üzere millî mücadeleye ruh veren tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de minnet ve hürmetle yâd ediyor; başta geleceğimizin teminatı gençlerimiz olmak üzere aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Silivri Halk Eğitimi Merkezi olarak kutluyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Silivri Silivri Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)