18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Kutlama Programı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Kutlama Programı 

Türk milletinin gurur kaynağı, muzaffer tarihinin mümtaz sayfalarından biri olan ve 108. yıl dönümünü kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin birlik, dirlik ve beraberlik uğruna tüm varlığını ortaya koyduğu unutulmaz bir destandır.

Milletimiz, tarihin zorlu sınavlarından geçerek bugünlere ulaşmıştır. Millet olarak imkânsızlıklar içindeyken bile 'Çanakkale Geçilmez' dedirten sağlam bir inancın, sarsılmaz bir ruhun mirasçılarıyız.

Çanakkale Zaferi'nin genç nesillere iyi anlatılması, ecdadımıza ve şehitlerimize borcumuz olduğu kadar, Büyük ve Güçlü Türkiyemizin bekası, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize bırakabileceğimiz en önemli miras ve geleceğe yürüyüşümüzün de en güçlü ilham kaynaklarından biri olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü'nün 108. yıldönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Programın hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen Matematik Öğretmenimiz Sinan KARAKAYA'ya ve katkılarından dolayı çok değerli eşi Elif KARAKAYA'ya, Sınıf Öğretmenimiz Mustafa Murat DURMUŞ'a, programda görev alan  öğrencilerimize teşekkür ederiz. 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Karabük Merkez Kapullu Ertuğrulgazi Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)