15 Temmuz Şehitleri Anma Etkinliği Düzenlendi.

 

 

   15 Temmuz 2016 gecesinde, milli iradeyi ve demokrasimizi hedef alan hain darbe girişimi, milletimizin kahramanca mücadelesi sonucunda engellenmiş ve demokrasimiz kazanmıştır.

Bu mücadelede göğsünü siper, canlarını feda eden şehitlerimizi anmak, hatırlatmak ve unutturmamak adına okulumuz öğrenci ve öğetmenlerinin hazırladığı anma programı 15 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirildi. Programa İlçe Kaymakamımız Hüseyin Tekin’le birlikte ilçe milli eğitim müdürü Sayın Abdulkadir Altay  ve diğer kurum müdürleri katıldı. Ayrıca 15 Temmuz şehitlerinin bir nevi sembolü olan şehidimiz Velid Bektaş’ın babası Sayın Abdulkadir Bektaş da konuklar arasındaydı.

   Şehitlerimiz adına saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan programımıza öğrencilerimizin hazırladığı şiirler, gösteriler ve sinevizyon gösterileriyle devam edildi. Okul Müdürmüz Sayın Veysi Yeşilyurt ve matematik öğretmenimiz Habibe Öztürk’de program çerçevesinde birer konuşma yaptılar. Programımız, İlçe Müftüsü Sayın Mehmet Şafi Bilik’in kapanış duasıyla sona erdi.

   Programımıza teşrif eden değerli misafirlerimze ve programın yapımında büyük emekler harcayan okulumuz Türkçe öğretmenleri Kenan Güçtekin ve Fatma Hacıoğlu’na, teşekkür ederiz.

  Etkinlikten fotoğraflar için; 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mardin Midyat Yolbaşı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)