15 Temmuz Demokrasi Zaferi Şehitlerini Anma ve Öğrenci Sempozyumu

15 Temmuz Demokrasi Zaferi Şehitlerini Anma ve Öğrenci Sempozyumu Açılış Programı

15 Temmuz hain darbe girişiminin bertaraf edilmesinin 5. yıl dönümü münasebetiyle Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Şehitleri Anma Programı düzenlenmiştir. Program, yaşanan bu elim hadisenin, ihanetin unutulmaması ve unutturulmaması; milli hafızamızın tazelenmesi amacıyla icra edilmiştir. Programa başta Okul Müdürümüz Remzi TUNCER olmak üzere öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz iştirak etmişlerdir.

11-D sınıfından Muhammed Çağrı AVŞAR isimli öğrencimizin başarılı tören sunumu ve 11-K sınıfından Beyza YILDIZ isimli öğrencimizin  Nurullah GENÇ'e ait olan "15 Temmuz Destanı" adlı şiirini seslendirmesi takdirleri toplamıştır.

14 – 15 Ekim tarihlerini kapsayan süre içerisinde 15 Temmuz'u anmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından öğrenci sempozyumu düzenlenmiştir. Çevrimiçi düzenlenen sempozyuma 12-J sınıfından Derya ORUÇ  isimli öğrencimiz "15 Temmuz ile İlgili Haberlerin Analizi" başlıklı sunumunu başarıyla gerçekleştirmiştir.

Bu vesile ile, başta 15 Temmuz olmak üzere bu topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, Gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Bu vatan size hep minnettar kalacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Başakşehir Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)