135. Dönem Mezuniyet Töreni

Ankara Atatürk Lisesi olarak 135. Dönem mezunlarımızı 1 Temmuz 2021 Perşembe günü, okul bahçesinde pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenen bir  diploma töreni ile geleceğin kucağına  uğurladık.    

Törenimiz edebiyat öğretmeni Asiye Subaşı, tarih öğretmenleri Tahsin Fındık ve  Aysu Atay koordinatörlüğünde,  saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlamıştır.  Okul müdürümüz Sayın Adil YAMAN 'ın açılış,  İngilizce öğretmenimiz Meltem Dilek'in konuşmaları  ile devam etmiştir. Okul birincimiz  12 A sınıfından Arda Saygan'a  ve diğer derece yapan öğrencilerimize plaket sunulmuş, ALEV başarılı mezunlarımızı bir yıllık başarı bursuyla, Mezunlar Derneği'miz de AAL hatıra yüzüğü ile ödüllendirmiştir.  

Törenimiz Arda Saygan'ın birincilik brövesini kütüğe çakması ve tüm mezunlarimizin Nazlı Senay Özbilge öncülüğünde  AAL andını seslendirmesiyle ilerlemiştir. Sonrasında  öğrencilerimiz sırayla diploma ve okul rozetlerini teslim almış,  devamında heyecanla keplerini havaya atarak "Geleceğe merhaba!"  demişlerdir.    Genç mezunlarımızı tebrik ediyor,  hayatlarında başarı ve mutluluklarının daim olmasını diliyoruz. Yolunuz, bahtınız açık olsun...

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Ankara Çankaya Ankara Atatürk Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)