12. Sınıflar Yüz Yüze Eğitim Anketi

12. Sınıf öğrencilerimizin yüz yüze eğitime katılmayacaklarını belirten yazılı veli izin dilekçelerini okulumuza getirmeleri gerekmektedir. Tüm öğrenci velilerinin bu formu doldurmaları zorunludur. Yüzyüze Eğitime katılan veya katılmayan tüm öğrenciler uzaktan eğitim ve yüzyüze eğitimlerden sorumludur. Derslerin sınavları okulda yapılacaktır. Yüz yüze eğitime izin veren velilerimize devamsızlık konusunda bilgilendirme yapılacaktır.

12.SINIFLAR YÜZ YÜZE EĞİTİM ANKETİ

 

DİKKAT EDİLECEK HUSULAR

 

1- 2 Mart tarihi itibari ile başlayan yüz yüze eğitime öğrencisinin katılımını uygun görmeyen veli bu durumu 5 Mart tarihine kadar okul Web sitesi üzerinden matbu dilekçeyi onaylayarak okul idaresine bildirecektir. 

 

2- Yüz yüze eğitime katılmamak için dilekçe veren öğrenciler okul derslerini EBA TV den ve okul tarafından online yapılan derslerden takip edeceklerdir.

 

3- Yüz yüze eğitime katılmayacaklarına dair dilekçe veren öğrenciler, yüz yüze eğitim görmeye karar verirlerse okul idaresine tekrar dilekçe ile başvuracaklar ve sınıfın uygunluk durumuna göre derslere alınabileceklerdir. 

 

4- Pandemi şartlarından dolayı sınıflarda en fazla 20 öğrenci bulunabileceğinden, bu sayıyı aşan yüz yüze eğitim taleplerinde sınıf ikiye bölünerek, asmadığı durumlarda tek sınıf olarak ders görecektir. 

 

5-Yüz yüze eğitime katılan öğrencilerden günlük yoklama alınacağından mazeretsiz derslere katılmayan öğrencilerin durumları velilerine bildirilecektir. 

 

6- Yüz yüze ya da online eğitim gören tüm öğrenciler işlenen müfredatın tamamından yazılı sınavlarda sorumlu olacaklardır. 

 

7- Dönem notları bir yazılı sınav iki performans ve proje notundan oluşacağından yüz yüze ve ya online fark etmeksizin tüm öğrenciler, öğretmenleri tarafından verilen ödevlerden sorumlu olacaklardır. Ödevlendirmeler EBA üzerinden yapılacaktır. 

 

8- Yüz yüze eğitime katılan öğrenciler HES kodlarını okul idaresine bildirecektir.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Merkez Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)