Van / Gürpınar Kuş Dağı Dr Daim Dirican İlkokulu

Telefon:0 432 551 31 43 Adres:Kuşdağı Köyü Gürpınar/VAN Web Sitesi:https://daimdirican.meb.k12.tr Van Okulları, Van Gürpınar Okulları, Van İlkokulları, Van Gürpınar İlkokulları, İlkokul Haberleri, Van İlkokul Haberleri, Van Gürpınar İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeleçmişten gelen köy okulu imajını yıkıp öğrencilerin, imkanları da zorlayarak ,bilgiden ve güncellikten en üst düzeyde yararlanması için çalışıyoruz.Globalde var olan bilgiyi,beceriyi öğrencilerimize sunup bilgi yarışına onların da etkin katılımını planlıyoruz.
MisyonOkulun şartları her türlü eğitim araç gerecini kullanmaya uygundur. Yapmamız gereken bu eğitim araç gereçlerini sağlayıp kullanabilmek. Köy halkı da bu konuda bize her desteği vermeye hazır durumda bu argümanları kullanarak okulumuzu en iyi yere üst eğitim kurumlarına daha başarılı bir şekilde katılmasını amaç edinmiş bulunmakaltayız.
Telefon0 432 551 31 43
Faks111
AdresKuşdağı Köyü Gürpınar/VAN
İnternet Sitesihttps://daimdirican.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Gürpınar ilçesine bağlı Kuşdağı Köyü´nde bulunmaktadır.
UlaşımGürpınar ilçe Merkezine 10 km,Van İl Merkezine 32 km mesafededir.Okulumuz asfalt yola (Gürpınar-Kırkgeçit Yolu) 500m mesafede olup öğretmenlerimiz okulumuza günlük olarak Van il merkezinden ve Gürpınar merkezden öğretmen servisi ile geliş-gidiş yapmaktadırlar.Bölmeçalı Köyü,Bağrıyanık Köyü,Tutmaç Köyü,Kırkgeçit Köyü,Örmeli Köyü,Yoldüştü Köyü ve daha birçok köy okulumuzun bulunduğu asfalt yoldan Gürpınar Merkeze ulaşımını sağlamaktadır.Okulumuzda dersler saat 8:40 ta başlamakta,14:20 de bitmektedir.
Merkezden UzaklıkGürpınar ilçe Merkezine 10 km,Van İl Merkezine 32 km mesafededir.
Ders Saatleri08:30 Başlama
14:20 Bitiş
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı35
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://daimdirican.meb.k12.tr/65/08/742204/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)