Erzurum / Aziziye Aziziye Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon:0 (442) 631 30 16 Adres:Selçuklu Mah. Çelebi Cad. No 26/1 İç Kapı 1 Dadaşkent Aziziye/ERZURUM Web Sitesi:https://aziziyeilicaanadoluihl.meb.k12.tr Erzurum Okulları, Erzurum Aziziye Okulları, Erzurum Anadolu İmam Hatip Liseleri, Erzurum Aziziye Anadolu İmam Hatip Liseleri, Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Erzurum Aziziye Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri
Kaynak:https://aziziyeilicaanadoluihl.meb.k12.tr
Yorumlar (1)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Tüm Yorumlar
Ayşe
Gördüğüm en iyi liselerden biri olabilir. Hocalarıyla, öğrencileriyle, görevlilerle mükemmel bir okul. Ben de bu okulda okuyan bir öğrenciyim. Bütün hocalarıma teşekkür ederim, iyi ki varsınız:)
Yanıtla
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre akademik, mesleki, sosyal ve kültürel gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla teknolojinin ve bilginin hızlı gelişimiyle değişen dünyada yabancı dil becerisi edinmiş, farklı ırk ve kültürleri tanıyan, ulusal ve uluslar arası düzeyde akranları ile rekabet edebilecek düzeyde bilgi ve kültür sahibi, sosyo-ekonomik gelişmeleri fark eden, dünya ve Müslüman toplumlarla iletişim kurabilen öz güven sahibi bireylerin yetişmesine katkı sağlamak.
MisyonTürk Milli Eğitiminin ve Yaygın Eğitimin amaçları doğrultusunda; Milli, manevi, tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkan, medeniyetimizin değerlerini koruyan; aynı zamanda ahlaki ve insani değerleri benimseyen, okuyan, düşünen,araştıran, yorumlayan,sorgulayan, yapıcı, üretken, bilgi ve hikmetin yolunda giden, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donmamış bireyler yetiştirmek.
BaşarılarGenç Nida Kur´an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması (kızlar) İl Birinciliği

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Doğu Anadolu Bölge Birinciliği Türkiye Altıncılığı

Arapça Şiir Okuma ve Metin Canlandırma Yarışmaları İl Üçüncülüğü
Judo Erzurum İl Birinciliği

Karete Erzurum İl İkinciliği

Güreş Erzurum İl İkinciliği
Telefon0 (442) 631 30 16
Faks0 442 631 29 42
AdresSelçuklu Mah. Çelebi Cad. No 26/1 İç Kapı 1 Dadaşkent Aziziye/ERZURUM
İnternet Sitesihttps://aziziyeilicaanadoluihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz yerleşkesi Dadaşkent merkezde olup Dadaşkent girişinde bulunan Bölge İdare Mahkemelerinin sapağından sola döndükten sonra 200 m ileride bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezinde bulunmakta İl merkeze uzaklığı ise 6 km dir. Halk otobüsleri ve özel araçlarla ulaşım sağlanabileceği gibi ilçe merkezinden yürüyerek ulaşım mümkündür.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezinde bulunmakta İl merkeze uzaklığı ise 6 km dir.
Servis BilgisiErzurum Büyük Şehir Belediyesi B1-B2-B3-B7 Otobüsleri ve Öğrenci servisleri
Kontenjan Bilgileri60 kişilik Merkezi Sınav 170 kişilik ise adrese dayalı kontenjanı vardır.
Ders Saatleri08:00 - 15:20
Yabancı Dilİngilizce (Yabacı Dil İngilizce Sınıfımız Vardır) ve Arapça
Isınma TürüKaloriferli Merkezi Isınma/Doğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı50
  • Öğrenci Sayısı652
  • Derslik Sayısı24
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://aziziyeilicaanadoluihl.meb.k12.tr/25/19/974964/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)